‘Vaderdag’

Inhoud

Voor al wie vader of plusvader is of een vaderlijke rol op zich neemt. Voor iedereen die zoekend is naar de vader in zichzelf en die zich nu en dan kan verliezen in het labyrint van sterk en streng zijn, maar evenzeer van kwetsbaar en onzeker zijn. Voor vaders die weinig of geen inspiratie vinden in de relatie met hun eigen vader of het net heel anders willen doen. Maar evenzeer voor diegenen die wel kracht vinden in de relatie met hun vader. Ieder is welkom met zijn eigen beleving en zoektocht rond vader-zijn.

Samen zoeken we naar bewustwording van  je eigen vaderschap en hoe dit een respons is op jouw ervaringen als kind in relatie met jouw vader, moeder, grootouders… Hoe ben je omgegaan met de aan- of afwezigheid van je vader? Hoe heeft zijn omgang met zijn en jouw emoties nog impact op jou? En hoe beïnvloedt dit jou in relatie met jouw kind(eren)? Waarin voel je je ondersteund en waarin voel je je belemmerd?

We staan ook stil bij jouw beleving in het hier en nu: wat geeft er jou energie en wat bezwaart er jou in je vaderschap?  Bij wie vind je de nodige steun en bij wie krijgt jouw vader-zijn een plek?

De dag omvat ook een lichaamsgerichte sessie en we ronden af bij een vuurcirkel.

Je gaat naar huis met nieuwe ogen omtrent je vader-zijn, waarmee je beter begrijpt hoe je je nu voelt en hoe je nu handelt als vader. Hiermee kan je ook mild onderzoeken wat je nodig hebt in je vaderschap. Daarenboven reist de ervaring met je mee dat je hier niet alleen in staat.

 

Begeleiding: Johan Bulckaert

Prijs

 295,00

Extra info

Zit je met vragen?